Tuoteselostus ja kehityshistoria

Edico on kehitteillä oleva nettiesitysmenetelmä. Sitä voit kokeilla Edico Myöhemmin se tulee korvaamaan vanhemman Deminus-menetelmän.

Deminus ® on joustava esitys- ja kokousratkaisu. Se voidaan tarvittaessa asentaa asiakkaan palvelimelle tai ip-osoitteeseen kytketylle Linux-pientietokoneelle.
Tutustu Deminukseen viereisen kuvakelinkin kautta.
Kuinka Deminus soveltuu etätyökaluksi projetiin, tutustu!

Deminus ® -menetelmällä voidaan myös toteuttaa informaatiokanava nettiin, jolloin www-sivulle on pysyvä osoite ja sivun informaatio on aina päivitetty seuraajien selaimelle.

Deminus ® menetelmää käytetään www-selaimella (Mozilla, Internet Explorer, Chrome, ...).

Deminuksen avulla voit mm. :

  • Terästää myynti- tai esittelypuhelua materiaalilla joko kotisivultasi tai tietokoneellasi olevasta PowerPoint esityksestä tai muusta materiaalista.
  • Etsiä asiakkaalle relevanttia tietoa sisäisestä tietokannasta ja näyttää asiaan liittyvät tulokset.
  • Opastaa asiakasta tiedon etsinnässä omalla sivustollasi
  • Hoitaa erilaisten lomakkeiden tai muiden dokumenttien siirron asiakkaalle - tai toisinpäin: asiakas voi lähettää dokumentteja sinulle puhelinkontaktin aikana
  • Hoitaa erilaiset kyselyt reaaliaikaisesti vastaajien kanssa
  • Muokata valmiista materiaalista asiakkaalle sopivan esityksen joko esityksen pidon aikana tai ennen sitä

Kaikki tämä onnistuu ilman mitään ohjelmia www-selaimen lisäksi.

Deminuksen peruslähtökohtana on keveys: Esittäjä ja esityksen seuraaja eivät tarvitse mitään ohjelmistoja tai selaimen laajennuksia Deviusta käyttääkseen. Devius on siis aidosti selainpohjainen, toisin kuin kilpailevat ratkaisut. Istunnot onnistuvat jo modeemiyhteydellä.

Toinen Deminuksen suuri etu on sen joustava ja tehokas käyttöliittymä: Käyttöliittymän avulla on helppoa koota esitettävää materiaalia, hakea tietoa erilaisista www-tietopankeista sekä esittää haluttu materiaali esityksen seuraajalle. Deminus osaa myös suoraan hyödyntää esimerkiksi Microsoft PowerPoint- tai Adobe Acrobat PDF-muodossa olevaa materiaalia

Deminus-kotisivulta voit käyttää Deminusta ilmaiseksi 1 tai 6 tunnin ajan suojatulla yhteydellä.


Deminuksen käyttöönotto:
Jos olet kiinnostunut Deminuksesta, ota yhteyttä Curiositas Ltd Oy:n ja Antero Hälikkään esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen innovo@sci.fi (tai SKYPE-chat -pyynnöllä, nimi on innovo) tai puhelimitse 032655095 tai 0405806018.

Jos sinulla on jo Deminus-tunnukset, voit siirtyä suoraan Deminukseen tästä.

Yhteystiedot

deminus
Edico
by: olbedesign.com